Ravintolaketju Pincho Nation saapuu Tampereelle – listalla pikkuannoksia ja värikkäitä juomia

Pincho Nation

Pohjoismaiden suosituimpiin ravintolaketjuihin kuuluva Pincho Nation avaa ravintolan Tampereella perjantaina 7.11. Ketjun konseptiin kuuluvat pikkuannokset eri puolilta maailmaa sekä värikkäät juomat.

Uusi ravintola avaa ovensa osoitteessa Kauppakatu 4. Ravintolan pinta-ala on noin 500 neliömetriä ja sinne tulee noin 200 asiakaspaikkaa. Ravintola työllistää noin 25 henkilöä.

Pincho Nation -ravintola on herättänyt paljon kiinnostusta jo ennen avaamistaan. Ravintolaan on hakenut töihin yli 500 henkilöä ja yli 1700 asiakasta on liittynyt VIP-listalle.

Pincho Nation on Suomen ensimmäinen ravintolaketju, joka toimii täysin mobiilisovelluksella. Tilaukset tehdään sovelluksella ja sen kautta asiakkaat voivat myös varata pöydän, selata ruokalistaa sekä maksaa tilaukset.

Makuelämyksiä eri puolilta maailmaa

Pincho Nation tunnetaan tapasten kaltaisista pienistä annoksista ja värikkäistä ”karkkijuomista”. Ravintoloiden ympäristö on värikäs ja ilmapiiri samanaikaisesti sekä juhlava että rento.

Ruoka-annoksissa on otettu vaikutteita eri puolilta maailmaa. Listalla on esimerkiksi miniburgereita, pastaa, pihviä ja lohitartaria. Lisäksi tarjolla on monipuolinen valikoima koristeellisia juomia, joista ketju on tullut tunnetuksi. Juomia on saatavilla sekä alkoholillisina että alkoholittomina versioina.

Uudenlainen ravintola Tampereella

Tampereen ravintolan toimintaa johtavat Vilma Niemi, Kasperi Lyly ja Anton Martinov, jotka ovat muuttaneet kaupunkiin Turusta. Heidän tavoitteensa on tuoda tuoreita näkökulmia Tampereen ravintolaelämään.

Pincho Nation

Pincho Nation Tampereen ravintolapäällikkö Vilma Niemi ja apulaisravintolapäällikkö Kasperi Lyly. Kuva: Pincho Nation.

”Meillä kolmella on yhteinen into tarjota vieraillemme rento ja laadukas ravintolaelämys Pincho Nationin ainutlaatuisessa miljöössä. Tampereelle muuttaminen on ollut meille iso askel, mutta juuri siksi pystymme katsomaan kaupungin ravintolatarjontaa uusin silmin”, ravintolapäällikkö Vilma Niemi sanoo.

Niemi arvioi, että tapaskulttuuri on vahvassa nousussa Tampereella. Vaikka espanjalaisen keittiön tapasravintoloita on jo kaupungissa, erilaisiin ruokakulttuureihin pohjautuvia pikkuannoksia ei ole juurikaan ollut tarjolla. Pincho Nationissa on helppo kokeilla uusia makuja pienten annosten ansiosta.

”Tässä ravintolassa asiakkaat voivat nauttia makumatkasta eri puolille maailmaa samalla käynnillä”, Niemi sanoo.

Ketju aikoo laajentua muihin kaupunkeihin

Pincho Nation on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista ravintolaketjuista. Yrityksen tavoite on avata Suomessa kymmenen ravintolaa kolmen vuoden aikana. Ketjun laajenemisesta vastaavan johtajan Henrik Fischerin mukaan ketju tähtää jo uusille paikkakunnille ja aikoo avata ravintolat seuraavaksi Espoossa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Kuvat: Pincho Nation

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Picture of Katariina Kallioniemi

Katariina Kallioniemi

Seuraan Tampereen seudun elämää monipuolisesti. Olen kiinnostunut paikallisista ilmiöistä, arjen asioista ja kulttuurista. Vapaa-ajallani viihdyn kirjojen ja käsitöiden parissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *