Robbie Williams -jättikonsertin käytännön järjestelyt Ratinassa

Robbie Williamsin The Heavy Entertainment Show -kiertue valloittaa ensi viikon torstaina 10. elokuuta Tampereen Ratinan stadionin. Yleisön kannattaa tutustua tapahtuan käytännön järjestelyihin jo ennakkoon.

Kiertueen tuotanto on kansainvälisessäkin mittapuussa erittäin massiivinen ja luvassa onkin kaikkien aikojen suurin Ratinan stadionilla nähty show. Odotettu jättikonsertti houkuttelee Ratinaan 30 000 ihmistä, ja lippuja onkin enää myynnissä hyvin rajallinen määrä.

Yli 20 vuotta show-maailman huipulla pysytellyt Robbie Williams on myynyt urallaan yli 70 miljoonaa albumia. Vertaansa vailla olevana yleisön villitsijänä tunnettu britti konsertoi Suomessa viimeksi keväällä 2014 tehden kaksi loppuunmyytyä areenakeikkaa Helsingissä. Tuolloin karismaattinen Williams kiersi maailmaa tyylikkäitä swing-sovituksia tarjoilleella Swings Both Ways Live -kiertueellaan. Tampereella päästään kokemaan miehen tutumpia sovituksia sisältävä popkonsertti – ensimmäistä kertaa Suomessa sitten vuoden 2003.

Ajantasaisimmat tiedot jättikonsertin käytännön järjestelyistä on koottu www.ncdpro.fi/robbiewilliams  -sivustolle, suosittelemmekin yleisöä tutustumaan infoihin jo etukäteen.
Portit stadionille avataan ja turvatarkastukset aloitetaan klo 17. Samalla aukeavat ravintolat ja myyntipisteet, jotka ovat avoinna koko tapahtuman ajan. Arvioidut soittoajat 0vat noin klo 19.30 Erasure (UK) ja noin klo 20.45 Robbie Williams (UK).  Konsertin arvioitu päättymisaika on noin klo 23.

Yleisöä pyydetään saapumaan hyvissä ajoin, sillä paikoilleen asettautuminen vie kymmeniä tuhansia ihmisiä keräävässä stadionkonsertissa aikaa ja lisäksi turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoja varsinkin illemmalla.

Saapuminen ja liikennejärjestelyt

Pääasiallinen kulku stadionille tapahtuu Laukonsiltaa pitkin. Ratinan rantatien kulkureitti on jalankulkijoiden käytössä ja suljettu autoilta. Myös Tampereen valtatieltä on sisäänkäynti stadionille.

Yleisöä kehotetaan saapumaan stadionille julkisilla kulkuneuvoilla, pyöräillen tai kävellen. Tapahtuman puolesta ei ole järjestetty pysäköintiä eikä stadionin läheisyydessä ole pysäköintitilaa.

Järjestäjät suosittelevat varaamaan reilusti aikaa konserttialueelle saapumiseen, erityisesti turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoa ja stadionin ympäristössä on rakennustöiden vuoksi muuttuneet liikennejärjestelyt.

Aikaa kannattaa varata myös itse konserttialueella liikkumiseen. Kenttäliput vaihdetaan portilla rannekkeisiin sujuvoittamaan kulkua stadionin sisäpuolella. Kenttälippulaisten suositellaan käyttämään E-sisäänkäyntiä saapuessaan stadionille. Istumapaikkalippulaisten sisäänkäynti tapahtuu puolestaan F- ja G-sisäänpääsyporteilta.

Yleisön varusteet

Aurinkoisella kelillä tärkeitä ovat päähine, aurinkolasit ja aurinkovoide. Kannattaa varustautua myös kesäillan mahdolliseen koleuteen. Sateenvarjojen tuominen konserttiin on kielletty turvallisuuden sekä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi. Sateisella kelillä yleisöä kehotetaan tarvittaessa varustautumaan sadeasuin. Myös hyviin, säänmukaisiin jalkineisiin kannattaa panostaa, että jaksaa kävellä ja tanssia koko konsertti-illan ajan.

Mukaan voi ottaa enintään 0,5 litran avaamattoman muovisen vesi- tai virvoitusjuomapullon ja pieniä retkieväitä.

Nettisivuilta www.ncdpro.fi/robbiewilliams löytyy listaa kielletyistä esineistä ja asioista, joihin suosittelemme yleisöä tutustumaan sujuvan sisääntulon varmistamiseksi.

Järjestelyt

Konserttialueen ulkopuolelta löytyy maksullinen narikka, jonne voi jättää tavaroita säilytykseen konsertin ajaksi.

Sisäpuolelta löytyy juoma- ja ruokamyyntipisteiden lisäksi ensiapupiste ja vessoja.

Osa stadionista on rajattu anniskelualueeksi, jonne on 18 vuoden ikäraja.

Stadionilla käy maksuvälineinä käteinen ja yleisimmät maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi kannattaa varata mukaan käteistä.

Järjestäjä suosittelee myös korvatulppia, joita voi myös ostaa stadionilta.

Ongelmatilanteissa kannattaa olla yhteydessä järjestyksenvalvojaan tai alueella kiertäviin infohenkilöihin.

Jätä kommentti

SUUR-TAMPERE

MEDIAT

css.php