Tampere-talo hakee kasvua Aasiasta

Tampere-talo on ottanut ensimmäisten pirkanmaalaisten toimijoiden joukossa käyttöönsä kiinalaisen Alipay-maksujärjestelmän.

Alipay on Kiinan suosituin verkko- ja mobiilimaksualusta, jolla on maassa jo yli 450 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Kiinasta Alipay on levinnyt jo noin 70 maahan ja yli 100 000 liikkeeseen.

Kiinalaisturisteilla on nyt mahdollisuus maksaa ostoksensa Tampere-talossa suoraan älypuhelimillaan. Alipay-maksut suoritetaan QR-koodin avulla: Tampere-talon tarjoama koodi skannataan Alipay-sovelluksella, joka ohjaa asiakkaan automaattisesti maksusivulle. Maksujärjestelmä on nopea käyttää ja mahdollistaa ostokset ilman käteistä monille kiinalaisille entuudestaan tutulla maksuvälineellä.

Digitaalisen ratkaisunsa avulla Tampere-talo pyrkii parantamaan ja helpottamaan asiakaskokemusta ja houkuttelemaan lisää kiinalaisturisteja palveluidensa pariin. Tampere-talon asiakkaille tarjotaankin Alipay-maksuilla talon oman konserttituotannon lisäksi Tampere Filharmonian konsertteja ja Tampereen taidemuseon toimesta avatun maailman ainoan Muumimuseon pääsylippuja.

– Meillä oli heti Alipayn käyttöönottopäivänä kiinalaisia konferenssiasiakkaita, jotka ottivat palvelun riemuiten vastaan. Lisäksi täytyy muistaa, että muumeilla on aivan valtavat markkinat Kiinassa. Uskommekin, että Alipayn käyttöönotto kasvattaa kiinalaisturistien taloon tuomaa kassavirtaa, uskoo Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

Ennen Tamperetta ePassi-Alipay-maksuja on hyödynnetty jo kiinalaisturisteille tutuissa kohteissa esimerkiksi Lapissa ja Helsingissä.

Jätä kommentti

SUUR-TAMPERE

MEDIAT

css.php