Olympia-korttelissa avattiin kesähotelli

Kesähotelli Aurora on aloittanut toimintansa TOASin Pinjan tiloissa. Olympia-korttelin sisäpihalle on avattu myös ulkoilmaravintola Olympian oma Puutarha.

 

– Haluamme olla uutena tulokkaana mukana Tampereen kesämatkailutarjonnassa, Kesähotelli Auroran emäntä Jenni Vartiainen toteaa.

Tampereen Satakunnankadulla, entinen hotelli Pinja, sijaitseva kiinteistö on talvikauden TOASin opiskelija-asuntolana, mutta kesäkaudella, 14. elokuuta saakka tiloissa toimii kesähotelli Aurora.

Kesähotelli Aurora haluaa olla uutena tulokkaana mukana Tampereen kesämatkailutarjonnassa ja tuoda mahdollisuuden edulliseen majoitukseen kaikenikäisille kaupunkimatkailijoille, lapsiperheitä unohtamatta.

Kesähotelli Aurora tarjoaa vierailleen majoitusta ilman aamiaista.

– Halusimme tarjota mahdollisuuden majoittua keskellä kaupunkia edullisesti, ilman lisäpalveluja. Sadan metrin säteeltä löytyy useita kahviloita aamiaista ajatellen, ja samassa kiinteistössä palvelee seitsemänä päivänä viikossa ruokaravintola Muusa, kertoo kesähotellin emäntä Jenni Vartiainen.

Jenni Vartiainen itsekin paljon matkustavana kertoo kaipaavansa usein reissuillaan perustasoista majoitusta omalla kylpyhuoneella ja loistavalla sijainnilla, mutta edulliseen hintaan.

– Aamiaisella käyn mielelläni kahviloissa, sillä näin reissuilla näkee enemmän ja löytää usein ihania paikkoja, joihin ei muuten tulisi eksyttyä.

Huoneita kesähotellissa on yhteensä 38 kappaletta. Saatavilla on myös muutamia perhehuoneita. Kaikista huoneista löytyy oma kylpyhuone ja jääkaappi.
Olympia-kortteli on avannut kävijöilleen ovensa myös omaan Puutarhaansa.
Puutarhan tunnelmaan ja sisustukseen on haettu inspiraatiota kesäisestä suomalaisesta puutarhamaisemasta ja Etelä-Amerikan sävymaailmoista.
Osittain katettu Puutarha-ulkoilmaravintola sijaitsee Olympia-korttelin toisessa kerroksessa.

 

 

Jätä kommentti

SUUR-TAMPERE

MEDIAT

css.php