YH Kodit-konsernilta 300 000 euroa yliopistoille

Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa toimiva YH Kodit-konserni lahjoittaa Tampereen yliopistolle 100 000 euroa, Tampereen Teknilliselle yliopistolle 100 000 euroa ja Turun yliopistolle 100 000 euroa.
Lahjoituksilla on tarkoitus tukea koulutusta ja tutkimustyötä asumisen saralla.

YH Kodit haluaa lahjoituksellaan osaltaan tukea myös Tampere3-hanketta. Korkeakoulu-uudistus mahdollistaa jatkossa uusia näkemyksiä ja huipputason koulutusta myös asumisen ja rakentamisen puolella.

Lahjoituksen luovutustilaisuus järjestetään maanantaina 19. kesäkuuta Tampereen yliopistolla.

-Haluamme tukea tutkimustyötä ja koulutusta erityisesti elinkaariasumisen puolella ja asumisen palveluiden kehittämisessä. Asuminen muuttuu ja tulevaisuudessa meidän tulee löytää kestäviä ja kohtuuhintaisia rakentamisen ratkaisuja, jotka ottavat myös tulevat asukkaat huomioon. Väestö ikääntyy ja yhteisöllisyyden merkitys tulee kasvamaan. Asumisen kustannukset eivät saisi nousta liian korkealle, jotta kaikilla olisi mahdollisuus terveelliseen ja turvalliseen kotiin, YH Kotien toimitusjohtajasanoo Janne Tuominen sanoo.

YH Kodit on merkittävä asumiseen keskittyvä rakennuttaja Tampereen ja Turun seuduilla. Se rakennuttaa vuosittain noin 500–1000 asuntoa.

Jätä kommentti

SUUR-TAMPERE

MEDIAT

css.php