Nuorisokodin työntekijä pahoinpideltiin Hämeekyrössä

Hämeenkyröläinen nuorisokodin työntekijä pahoinpideltiin erilaisia astaloita hyväksikäyttäen klo.02.30 aikaan torstain vastaisena yönä.

Työntekijä oli tapahtuma-aikaan yksin työvuorossa. Teosta epäillään nuorisokodin 16-vuotiasta miesasukasta, jolla on entuudestaan väkivaltarikostaustaa.

Tämän jälkeen epäilty anasti pihassa olleen auton. Partion tavoittaessa anastetun auton Sastamalassa alkoi 85 km kestänyt takaa-ajo, joka päätyi Auraan. Matkalla takaa-ajoon ja pysäyttämisyrityksiin osallistui useita poliisipartioita. Epäilty pakeni poliisia noin 150 km/h tuntinopeudella. Nopeusrajoitus vaihteli 60:sta 80:aan km/h. Epäilty ajoi pitkiä matkoja vastaantulijoiden kaistalla.

Lopulta auto ajoi poliisin piikkimattoon, mutta ajo jatkui vielä 6 kilometriä, vaikka renkaat olivat irronneet vanteilta. Poliisi joutui lopulta kiilaamaan epäillyn auton pois tieltä. Pakenevaan autoon kiinniajanut poliisiauto vaurioitui keulastaan. Poliisi joutui ottamaan epäillyn autosta voimakeinoin, koska hän ei edelleenkään totellut poliisin käskytystä.

Poliisi on takavarikoinut törkeään ryöstöön liittyvän tekovälineen ja teossa anastetun omaisuuden. Tekoja tutkitaan muun muassa törkeänä ryöstönä, moottoriajoneuvon käyttövarkautena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Epäilty tekijä on pidätetty.

Poliisi ei tiedota asiasta enempää, koska epäilty on alle 18-vuotias.

Jätä kommentti

SUUR-TAMPERE

MEDIAT

css.php