MSL-Tampereen kulttuuripalkinto vesuri Eeva Tuokolle

Maaseudun Sivistysliiton Tampereen opinto- ja kulttuuriyhdistys jakaa vuosittain kulttuuripalkintonsa vesurin. Tänä vuonna sen saa filosofian tohtori, englannin ja ruotsin kielen lehtori Eeva Tuokko.

MSL-Tampereen vesurin voi saada tamperelainen, joka on kunnostautunut paikallisen kulttuuritoiminnan ja sivistyksellisen oikeudenmukaisuuden edistäjänä.

MSL-Tampere totesi vesurin jakoperusteina, että Eeva Tuokko on sekä pitkällä opettajaurallaan että harrastustoiminnassaan ansioitunut sivistyksen ja kulttuurin edistäjänä. Tuokko on toiminut pitkään pohjoismaisen kulttuurin esilläpitäjänä ja tekijänä Pohjola-Nordenin toiminnassa niin paikallisella kuin valtakunnallisella tasolla. Tuokko on lisäksi ansioitunut yhteiskunnallisten asioiden hoitajana.

Vuodesta 2006 jaetun vesurin ovat aiemmin saaneet kansanedustaja Mikko Alatalo, ex-kansanedustaja Sulo Aittoniemi, edunvalvontapäällikkö Jouni Koskela, valokuvaaja Jukka Rautio, toimitusjohtaja Arto Huhtinen, toimistosihteeri Anna-Kaarina Rantaviita-Tiainen, musiikkiterapeutti Tuija Salama-Leppänen, veteraaniurheilija Johannes Jonov, toiminnanjohtaja Jarmo Hakanen, asiakkuuspäällikkö Timo Hanhilahti ja toiminnanjohtaja Virve Pajunen.

Jätä kommentti

SUUR-TAMPERE

MEDIAT

css.php