Tredulle mitaleja 10 lajissa Taitaja2017-kilpailuista

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun joukkue oli menestyksekäs torstaina päättyneissä Taitaja2017-kisoissa Helsingissä. Opiskelijat saivat mukaansa yhden kullan, neljä hopeaa ja viisi pronssia. 

Toukokuussa 2018 Taitaja-kilpailu järjestetään Tampereella yhteistyönä Tredun, Saskyn, Tavastian, VAAOn, Kiipulan ja Ahlmanin kanssa.

Kultaa Tredusta voitti Susanna Vesanto visuaalisessa myyntityössä, hopeaa sai metsäkoneenkuljettaja Antti Mononen, laborantti Pinja Harakkamäki, painotekniikassa Kaisa Heiskanen sekä yrittäjyyden joukkue Jessica Jussila, Oona Laakko ja Linda Salo. Pronssimitalin pokkasivat Petteri Lehtonen (tietokoneet ja verkot), Joel Koch (verkkosivujen tuottaminen), Ronnie Pääsky (ilmastointiasennus), Minna Kaunela (kondiittori) sekä Valtteri Kaarineva ja Toni Leinonen (mekatroniikka).

Kaikkiaan Tampereen seudun ammattiopistosta ja Tampereen teknillisestä lukiosta osallistui ennätykselliset 32 kilpailijaa 20 eri lajiin. Suomenmestaruuksista kilpaili yli 500 huippuosaajaa 52:ssä eri lajissa.

Taitaja9-kilpailussa Pyynikin koulun joukkue Työukot sijoittui hienosti kuudenneksi. Joukkueessa kilpailivat Aarni Vaahtera, Sini Manninen ja Viivi Kumpula.

 

Jätä kommentti

SUUR-TAMPERE

MEDIAT

css.php