Pettävien uskovaisten mukaan uskottomuus ei ole syntiä

Enemmistö uskovaisista ihmisistä, jotka rikastuttavat omaa elämäänsä avioliiton ulkopuolisilla suhteilla, ei näe uskottomuutta syntinä. 

Victoria Milan -deittisivuston tekemään kyselyyn naimisissa oleville ja varatuille ihmisille, jotka etsivät salasuhdetta osallistui 5 307 sivuston aktiivista jäsentä. Heiltä kysyttiin juuri sitä, mitä kukaan ei kehtaa kysyä: jos olet uskovainen ja sinulla on salasuhde, tekeekö se sinusta huonon ihmisen?

Yli 70 prosenttia Victoria Milanin käyttäjistä kuuluu johonkin uskontokuntaan ja enemmistö heistä on kristittyjä. Vaikka jokainen uskonto opettaa seuraajiaan pitäytymään himoistaan seksikkäitä naapureita kohtaan tai avioliiton ulkopuolisista suhteista,  77,5 prosenttia kyselyyn vastanneista ihmisistä oli sitä mieltä että elämä on liian lyhyt, eivätkä he näe uskottomuutta anteeksiantamattomana syntinä.

 

Jätä kommentti

SUUR-TAMPERE

MEDIAT

css.php