Härmälän koulun oppilaat maalasivat taideteoksia

Härmälän koululla Tampereella järjestettiin tiistaina katutaidetapahtuma, jossa 1.–6.-luokkalaiset lapset ja nuoret maalasivat yhteensä 30 asumisteemaista taidemaalausta.

Taideteoksista muodostetaan ensi viikolla 75 metriä pitkä taideaita Skanskan As. Oy Tampereen Härmälänrannan Pilotin työmaa-aidaksi. Taidetta oli tekemässä noin 200 lasta.

Katutaidetapahtumassa oli Härmälän koulun ja Skanskan lisäksi tärkeässä roolissa SirkusRakkausPumPum ry, joka piti kevään aikana koululaisille oppitunteja katutaiteesta, sen merkityksestä kaupunkikuvalle sekä vastuullisesta ja turvallisesta katutaiteen toteuttamisesta.

Härmälän koululaisten taideaita sijoitetaan ensi viikolla Skanskan As. Oy Tampereen Härmälänrannan Pilotin työmaa-aidaksi hiljattain valmistuneelle Myrskynkadulle, joka sijaitsee Valmetinkatu 1:n läheisyydessä. Pilotin korttelin rakennustyöt aloitetaan kesäkuun alussa ja asuntojen ennakkomarkkinointi on parhaillaan käynnissä.

5–8-kerroksiseen Pilottiin rakennetaan asuntoja yksiöistä neljän huoneen koteihin. Kortteliin tulee yhteensä noin 340 asuntoa, joiden joukosta löytyy myös kaksikerroksisia rivitalomaisia koteja asuntopihoineen sekä pienyrittäjien tarpeisiin sopivia huoneistoja.

Pilotin kaupunkikorttelin sisäpihalle rakennetaan toiminnallinen yhteispiha, jonka pihasauna, korttelitupa ja verstas ovat vapaasti korttelin asukkaiden käytettävissä. Lisäksi asukkaiden käyttöön tulee yhteiskäyttöauto sekä sähköauton latauspisteitä. Tilojen ja yhteiskäyttöauton varaaminen onnistuu näppärästi mobiilisovelluksella.

Helppoutta asukkaiden arkeen tuo myös Postin uusi pakettilokerikkopalvelu SmartPost, josta asukkaat voivat noutaa vaikkapa verkkokauppaostoksensa tai jättää valmiiksi maksetut paketit, kirjeet ja kortit.

Jätä kommentti

SUUR-TAMPERE

MEDIAT

css.php